Een efficiënte IT-infrastructuur is vandaag de dag een essentieel onderdeel van uw onderneming en bedrijfsproces. Ufirst zorgt de juiste inschatting van uw infrastructuurbehoeftes en biedt u de juiste on-premise of cloud oplossing aan. Deze zetten wij voor u op en beheren we van A-Z opdat u zich kan toespitsen op uw core-business en wij ervoor zorgen dat uw systemen ten allen tijden doen waar u ze voor hebt gekozen!

Hiervoor bieden we diverse oplossingen aan, afgestemd op uw bedrijf.

SERVERS

Servers bestaan er in verschillende soorten en maten. Of het nu om lokale of cloud servers gaat, een webserver, opslagserver of hoofdserver gaat, ze zijn allen van essentieel belang, vereisen continue updates en monitoring en bevatten heel wat kostbare informatie en bedrijfsgegevens.

Onze server experts adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw noden en helpen die dan ook in te vullen en operationeel te houden.

BEKABELING

Uw netwerkbekabeling is het zenuwstelsel van uw digitale organisatie. Als uw netwerk niet betrouwbaar is is per definitie uw IT omgeving onderhevig aan heel wat problematieken. Laat u daarom adviseren door onze experts om de juiste keuzes te maken voor uw bekabeling en de inventarisatie ervan.  Zelfs al heeft een bestaande bekabeling die geïnventariseerd moet worden helpen wij u graag verder.

SWITCHES

Als het gaat over een hoog dataverkeer of een druk netwerkverkeer gaat er niets boven stabiliteit en snelheid uw netwerk.  Uw switchen zorgen ervoor dat elke computer van uw netwerk zonder “botsingen” en door het hele netwerk data kan versturen en uitwisselen. De juiste configuratie en beheer van uw switchen is dan ook expertenwerk waar we u graag bij helpen.

DATACENTERS

In een datacenter brengt u (voor uw bedrijfsproces) uw meest belangrijke ICT faciliteiten onder. De veiligheid van uw bedrijfsapplicaties, bestanden, documenten en andere data is gegarandeerd. Een datacenter beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen om u te garanderen dat alles goed blijft functioneren. Het is uitstekend beveiligd en bovendien brandveilig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?
Wij geven u graag antwoord op uw vragen


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.