IT-BEVEILIGING VAN UW ONDERNEMING GEBEURT OP 4 NIVEAUS

43% van alle cyberaanvallen zijn gericht op KMO’s met minder dan 100 werknemers. De statistieken zijn duidelijk: besluitvormers
onderschatten maar al te vaak de mogelijke gevolgen van een ondoordachte ICT-beveiliging. Wat zouden de
gevolgen zijn voor uw organisatie als op een zonnige maandag al uw bestanden versleuteld zijn? Of gewoon onherroepelijk
vernietigd?  Beter voorkomen dan genezen lijkt ons!  Om u hierbij te helpen bieden we oplossingen om u op 4 verschillende niveau’s te beveiligen:

BEVEILIG UW IDENTITEIT

Bescherm uw organisatie voor toegang door onbevoegden en detecteer inbraakpogingen.

UFIRST IDENTITY PACK

Met de Ufirst Identity Pack beveiligen we de toegang tot uw omgeving voor elke gebruiker met 2-factorsauthenticatie. Dit wil zeggen dat elke gebruiker op basis van iets dat je weet (je code) en iets wat je hebt (bv. je gsm) je kan identificeren om aan te melden. Alle meldingen van ‘foutieve pogingen tot aanmelding’ worden opgevolgd en kunnen leiden tot het weigeren van de toegang tot de omgeving. Veiligheid primeert!

UFIRST SECURITY PACK

Met de Ufirst Security Pack kiest u voor pro-actieve beveiliging van uw ICT omgeving. Met het Ufirst Ecurity Pack worden actieve beveiligingen opgezet en beheerd voor uw e-mails en al uw bestanden.

BEVEILIG UW GEGEVENS

Beveilig uw bedrijfsgegevens en stimuleer productiviteit en samenwerking doorheen toestellen en applicaties.

BEVEILIG UW TOESTELLEN

Wees altijd bewust van de bedreigingen om aanvallen en aanvallers te herkennen voordat ze schade kunnen berokkenen.

UFIRST CLIENT PATCH & ANTIVIRUS (CPA)

Met de Ufirst Client Patch & Antivirus dienst worden al uw toestellen door onze monitoring center permanent opgevolgd en geüpdatet met de laatste patches. Bij een veiligheidsprobleem komen onze support teams onmiddellijk tussen om het probleem voor u op te lossen.

UFIRST MANAGED FIREWALL

Met de Managed Firewall van Ufirst kiest u voor een beveiliging van uw infrastructuur die geüpdatet en beheerd wordt door onze security experts. Wij volgen de continue ontwikkelingen op van de cyberbedreigingen en actualiseren uw firewall en zijn instellingen opdat u maximaal beveiligd blijft.

BEVEILIG UW INFRASTRUCTUUR

De beveiliging van uw organisatie zit niet alleen in de toegang tot de applicaties of wat er met uw gegevens of toestellen gebeurd maar ook de connectiviteit dient beveiligd te worden. 

Wij geven u graag antwoord op uw vragen


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.