UITDAGINGEN VOOR EEN EFFICIËNTE WERKPLEK

In de evolutie naar de digitale werkplek zijn er verschillende elementen.

Om te kunnen spreken van een efficiënte werkplek is er heel wat meer nodig dan enkel een toestel.
Met Ufirst willen we uw organisatie begrijpen om zo de gepaste ICT infrastructuur, ondersteunende diensten en begeleiding aan te bieden. Deze kunnen wij dan voor u opzetten, beveiligen en beheren opdat uw medewerkers vandaag & morgen optimaal kunnen werken en hiermee uw bedrijf continue laten evolueren.

Modern Workplace Efficiency

Waarom de werkplek laten evolueren?

BETREK UW KLANTEN

BOOST UW MEDEWERKERS

VERBETER UW INTERNE ORGANISATIE

ONTWIKKEL (NIEUWE) OPPORTUNITEITEN

ZAKELIJK GEVOLG Verhoog de klanten-betrokkenheid Verbeter de productiviteit van het team Stimuleer de efficiëntie van de organisatie Innoveer snel en flexibel
ZAKELIJKE VOORDELEN Verhoog productiviteit van uw sales Verbeter de samenwerking Flexibele ICT op maat van uw organisatie Transformeer de manier waarop je je business leidt
Verbeter uw klantenwerving & loyaliteit Geef overal toegang tot de bedrijfsinformatie Verbeter uw business processen Vindt uw aanbod opnieuw uit
Beveilig uw klantgegevens (privacy & security) Bescherm de informatie eender waar Ondersteun de veiligheid en continuiteit van uw zaak Verhoogde veiligheid van informatie terwijl u innoveert

BETREK UW KLANTEN

BOOST UW MEDEWERKERS

ZAKELIJK GEVOLG Verhoog de klanten-betrokkenheid Verbeter de productiviteit van het team
ZAKELIJKE VOORDELEN Verhoog productiviteit van uw sales Verbeter de samenwerking
Verbeter uw klantenwerving & loyaliteit Geef overal toegang tot de bedrijfsinformatie
Beveilig uw klantgegevens (privacy & security) Bescherm de informatie eender waar

VERBETER UW INTERNE ORGANISATIE

ONTWIKKEL (NIEUWE) OPPORTUNITEITEN

ZAKELIJK GEVOLG Stimuleer de efficiëntie van de organisatie Innoveer snel en flexibel
ZAKELIJKE VOORDELEN Flexibele ICT op maat van uw organisatie Transformeer de manier waarop je je business leidt
Verbeter uw business processen Vindt uw aanbod opnieuw uit
Ondersteun de veiligheid en continuiteit van uw zaak Verhoogde veiligheid van informatie terwijl u innoveert

BETREK

UW KLANTEN

ZAKELIJK

GEVOLG

Verhoog de

klanten-

betrokkenheid

ZAKELIJKE

VOORDELEN

Verhoog

productiviteit

van uw sales

Verbeter uw

klantenwerving

& loyaliteit

Beveilig uw

klantgegevens

(privacy & security)

BOOST UW

MEDEWERKERS

ZAKELIJK

GEVOLG

Verbeter de

productiviteit

van het team

ZAKELIJKE

VOORDELEN

Verbeter de

samenwerking

Geef overal

toegang

tot de

bedrijfsinformatie

Bescherm de

informatie

eender waar

VERBETER

UW INTERNE

ORGANISATIE

ZAKELIJK

GEVOLG

Stimuleer

de efficiëntie

van de organisatie

ZAKELIJKE

VOORDELEN

Flexibele ICT

op maat van

uw organisatie

Verbeter uw

business processen

Ondersteun de

veiligheid en

continuïteit

van uw zaak

ONTWIKKEL

(NIEUWE)

OPPORTUNITEITEN

ZAKELIJK

GEVOLG

Innoveer

snel en flexibel

ZAKELIJKE

VOORDELEN

Transformeer

de manier

waarop je je

business leidt

Vindt uw

aanbod opnieuw

uit

Verhoogde

veiligheid van

informatie terwijl

u innoveert

Ik wil graag meer info

De wereld verandert… U toch ook?

Tegenwoordig zoeken klanten eerst alles in verband met hun behoefte op alvorens ze een leverancier contacteren. Medewerkers hebben een ongeremde privé ervaring op niveau van technologie, sociale media en mogelijkheden en verwachten hetzelfde in hun werkomgeving, het verkeer en de internationalisering dwingen ons oplossingen te vinden om samen te werken vanop eender welke plaats.

Allemaal elementen die mee dwingen om als organisatie mee te evolueren en de organisatie digitaal, beveiligd, flexibel en vooral op uw maat in te stellen. Dankzij onze actieve opvolging van de evoluties van de oplossingen in de markt en de ervaringen die wij hebben, bij en voor onze klanten, kunnen wij u als geen ander adviseren hoe uw werkplekken efficiënt opzetten, onderhouden en op continue basis de evoluties laten mee volgen.

efficiency-as-a-service - digitale werkplek - digitale revolutie

Meer dan enkel technologie

Transformeren naar een digitale onderneming is uiteindelijk mensenwerk. Door digitalisering en automatisering kunnen IT-kennis en -vaardigheden binnen een bedrijf verouderd raken. Het kan voorkomen dat medewerkers dan niet meer goed overweg kunnen met nieuwe technologieën, toepassingen en werkmethodes.

Om te voorkomen dat een bedrijf ontregeld raakt door de nieuwe trend, kan u werknemers bijscholen over digitale strategieën en daarmee de betrokkenheid bij technologie-implementaties vergroten.

Ufirst staat u graag bij als partner in een effectieve samenwerking tussen technologie en bedrijfswerkzaamheden.

Workplace efficiency toegelicht

Opdat uw omgeving optimaal opgezet wordt, adviseren we u niet alleen technisch maar ook functioneel uw werkplek te analyseren alvorens deze op te zetten.

Workplace Efficiency _ Ufirst

1. STARTUP SESSION

Bij onze Workplace Efficiency Services analyseren we uw huidige businessprocessen en werkmethodes en spiegelen we die aan de beschikbare technologie en oplossingen die u zou kunnen gebruiken.

In sommige gevallen betaalt u er reeds voor maar weet u niet dat u ze heeft, in andere gevallen gaan we in overleg aanpassingen doen aan uw bestaande licenties opdat u wel voor de juiste zaken betaalt en niet voor de tools die u niet gebruikt

2. IMPLEMENTATION

Na de startup-sessie werken we een blueprint uit van hoe wij met onze ervaring uw organisatie optimaal gebruik zouden laten maken van de verschillende tools binnen de beschikbare oplossingen.

Na uw goedkeuring implementeren we deze zowel technisch als functioneel en begeleiden we graag uw gebruikers naar een optimale opzet.

3. MAINTENANCE

Als de omgeving eenmaal is opgezet en de gebruikers op weg zijn geholpen, moeten de oplossingen opgevolgd en onderhouden worden zodat u steeds de voordelen van de evoluties kan implementeren en een maximale beveiliging van uw gegevens kan garanderen.

In de Workplace Efficiency Maintenance diensten volgen wij die evoluties voor uw organisatie op en bespreken we deze op recurrente basis met uw key-users.

Deze oplossingen binnen uw organisatie integreren

Efficiency-as-a-service

Op basis van de inzichten die wij hebben op uw organisatie geven we u op regelmatige basis advies over de technologische evoluties die voor u interessant zijn en een verbetering kunnen teweegbrengen van uw processen en werking.

Meer info >

Beginnen met een WINS

Om uw werkplek efficiënt te organiseren beginnen we met een WINS analyse die u een duidelijk beeld geeft van de opportuniteiten voor uw organisatie van een werkplek door Ufirst geactiveerd.

Lees meer >

50% van de gebruikers in 2020 zijn ‘Digital Natives’

en zijn 24/7 geconnecteerd en werken zoals het hun past

U wil geholpen worden?

Hot topics

Uw organisatie moet tegen dan de aangepaste infrastuctuur & cultuur hebben om de juiste medewerkers te houden en aan te trekken

Digitale transformatie wordt bepaald door de cultuur van uw mensen en hoe die cultuur hen stimuleert om mee deze evolutie te zien als een opportuniteit.

USER FIRST …. OF WAS HET UFIRST?

Hoe uw gebruikers de evolutie opnemen bepaalt grotendeels het slagen van uw werkplek optimalisatie en daar komt meer bij kijken dan IT.

Graag meer info over hoe wij u helpen?

Organisaties omarmen efficiënte werkplekken op basis van ´digital first´ en ´secure by design´ voor een snelle transformatie. Managers die vooruit denken veranderen hun IT van binnenuit via gerichte investeringen.

Hun focus ligt op talent (personeel uitgerust met nieuwe middelen, personeel aannemen op nieuwe vaardigheden in gegevensverwerking, biz/tech), proces (snelle procesdigitalisering, ´secure by design´) en technologie (cloud, SaaS, automatisering, Big Data, integratie).

Het doel is om IT-werkzaamheden opnieuw vorm te geven zodat het bedrijf zaken kan doen op de gewenste snelheid.

Wij geven u graag antwoord op uw vragen


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.