Is uw organisatie klaar om de voordelen van de digitale werkplek te ervaren?

Wij helpen u graag op weg

U gebruikt dagelijks uw pc die connecteert op uw netwerk, print documenten af, stuurt mails en belt met vaste lijn of mobiel. Maar worden al deze elementen ideaal opgezet en goed onderhouden?
Ontdek het met een WINS-analyse.

Stel uzelf de volgende vragen:

  • Hoe goed bent u beveiligd tegen de digitale bedreigingen die uw bedrijf kunnen stilleggen? (Bijvoorbeeld cryptolockers, phishing of identiteitsdiefstal)
  • Stel dat u morgen een zwaar probleem heeft met uw IT-infrastructuur (brand, diefstal, onherstelbaar defect), hoe lang kan u zich permitteren om zonder uw systemen te zitten en hoeveel data zou u dan onherroepelijk verloren zijn?
  • Uw IT-infrastructuur wordt draaiend gehouden in zijn huidige situatie, maar misschien kan u wel besparen of efficiënter werken door de zaken te actualiseren naar de huidige mogelijkheden? Of denkt u eraan om naar de cloud te evolueren, maar weet u niet of dat wel de beste oplossing is voor uw organisatie?
  • Uw gebruikers werken al jaar en dag op en met hun computer, maar wanneer heeft u voor het laatst nagedacht of uw gebruikers wel op de meest efficiënte manier werken en de evoluties van uw programma’s optimaal benutten?

Als u op een van deze vragen antwoorden wil dan stellen wij u graag onze WINS-analyse voor. Hierbij neemt een van onze Digitale Werkplek Experts uw bedrijf onder de loep. Als resultaat van deze analyse bezorgen we u een verstaanbaar rapport met een analyse van uw Werkplek, Infrastructuur, Netwerk en Security en geven hierbij ons advies om concrete beslissingen te nemen, op vlak van telecom en IT. Dit zorgt ervoor dat u klaar bent om de voordelen van een digitale werkplek te ervaren.

Meer info

Een WINS-analyse in het kort:

Op basis van onze WINS-analyse krijgt u een duidelijk beeld van waar u en uw organisatie staan en welke voordelen u kan hebben aan een optimalisatie van uw werkplek richting een digitalere wereld.

Wilt u meer info over onze WINS-analyse?