Ufirst uitgekozen tot Proximus Partner of the year 2018

Naar jaarlijkse gewoonte werd eind december, de Proximus Partner Ceremonie georganiseerd. Tijdens deze gala-avond zet Proximus hun partners in de bloemen, en worden er verschillende awards aan de meest succesvolle partners uitgereikt.

Wij werden genomineerd voor Best Connectivity Partner van 2018. Uiteindelijk gingen we met de award voor Proximus Partner of the year 2018 naar huis.

Wij zijn heel trots dat we deze award mogen ontvangen!
Hiermee kunnen we benadrukken dat we de grootste Proximus partner zijn en zo het meest volledige aanbod aan onze klanten kunnen voorschotelen.
Hiermee kunnen we een totaalpakket aanbieden aan onze klanten, van vaste en mobiele telefonie tot ICT-oplossingen. Zo kunnen we hen begeleiden in de digitale transformatie. 

Deze award heeft Ufirst mee te danken aan de zeer doorgedreven samenwerking met de Proximus organisatie en het direct sales team.
Daarnaast willen we ook graag onze klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen. We hopen jullie nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.

Wat Ufirst voor u kan betekenen:

Ufirst levert verschillende bouwstenen, die uw telecom en IT kunnen optimaliseren. Zo kan uw bedrijf groeien naar een efficiëntere en digitalere werkplek.
Waar staat uw organisatie nu? En welke optimalisaties kunnen u een stap in de goede richting brengen?
Denk maar aan: toestellen, connectiviteit, platform, processen, beveiliging, ondersteuning voor gebruikers,…
Alleen als deze elementen perfect op elkaar afgesteld zijn, geniet u maximaal van de vele voordelen van een digitale werkplek.
Wenst u een vrijblijvend gesprek of meer info?


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.