Proximus blijft immers continu investeren in de evolutie van zijn netwerk en daar genieten onze klanten natuurlijk van mee. Bovendien biedt Proximus de beste 4G snelheid & dekking over heel het land aan. Dankzij de integratie met de Proximus hotspots combineert u zo het beste 4G netwerk met de meest toegankelijke wifi over heel het land.

Als u continu bereikbaar dient te zijn kan u met Proximus de Business Continuity services aanvragen via Ufirst. Heeft u behoefte aan meer? Dan kan u bij Proximus via Ufirst Quality of Service aanvragen, waardoor uw connectiviteit prioritering krijgt op het netwerk en zo steeds maximaal kan genieten van snelheid en bandbreedte.

Tot slot heeft Ufirst samen met Proximus Mobile Managed Services ontwikkeld die u als professionele gebruiker toelaten u te ontzorgen van uw telecom.

Meer weten?

Wij bieden u expertise en service van hoog niveau.

Wij stellen oplossingen voor die innoverend en bedrijfszeker zijn op alle domeinen.

Wij zijn uw lokale partner en adviseren u in uw groei.

Wij staan garant voor kwaliteit.

UFIRST IS PROXIMUS PARTNER OF THE YEAR 2018 & 2019

Voor de 2e keer op rij wint Ufirst de Proximus Partner of the Year Award. Deze award bevestigd de expertise van Ufirst om als geen andere alle producten en diensten van Proximus op de meest efficiënte wijze te combineren tot oplossingen die voor u het verschil maken. Want enkel door IT en Telecom naadloos in elkaar te integreren realiseer je de grootste meerwaarde voor uw organisatie.

Hierbij danken wij expliciet de Ufirst collega’s die deze mooie erkenning mogelijk maken, onze partners die ons hierbij dagelijks ondersteunen en onze klanten die ons continue uitdagen met nieuwe behoeftes waar wij onze expertise continue op kunnen bewijzen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek en wij helpen u graag verder

Onze expert labels

Wij zijn specialist in Mobile Managed Services en end-to-end dienstverlening voor mobiele oplossingen.
Wij bieden bijkomende mobiele diensten en dagelijkse opvolging (zoals leveren en configureren van toestellen, rapportering, helpdesk).

Dankzij onze doorgedreven marktkennis en expertise op het vlak van ICT en beveiliging.
Onze medewerkers zijn gecertificeerde specialisten in migratie en integratie van Cloud-diensten.

Uw telecom optimaliseren

Telecom leeft en het opvolgen van uw telecom is dan ook geen eenvoudige zaak. Ufirst biedt als service aan dat wij die opvolging pro-actief voor u doen.

Wij geven u graag antwoord op uw vragen


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.