Aanbieder van geïntegreerde oplossingen

VASTE TELEFONIE

Van aansluiting tot VOIP

TELEFOONCENTRALE

INTERNET & CONNECTIVITEIT

PROXIMUS PLATINUM PARTNER

Uw efficiënte werkplek zal niet langer enkel kunnen bestaan uit een computer en vast telefoontoestel op uw bureau. De efficiënte werkplek combineert alle nodige elementen voor een vlotte telecommunicatie. U hebt dus behoeftes aan een partner die deze oplossingen perfect beheerst en op maat van uw behoefte de juiste elementen kan inzetten. Enkel op die manier kan u vandaag én morgen bouwen aan uw toekomst.

Onze Digital Workplace Activators zijn experts die dagelijks voor kleine & grote organisaties oplossingen aanbrengen die het verschil maken.

Telecom services op maat

Ufirst is exclusieve partner van Proximus voor professionele dienstverlening inzake telecom. De dienstverlening die wij aanbieden, begint bij een activering van een simkaart, telefoonlijn of internetaansluiting en gaat tot een volledige telecomoutsourcing van eerste- en/of tweedelijns dienstverlening. Services zijn ‘à la carte’ te kiezen.

Is uw telecom ook een kluwen waar u moeilijk aan uit kan? Wij optimaliseren heel uw telecom omgeving graag voor u!

Optimaliseer uw telecom
Telecom Ufirst - communicatie oplossingen

Digital service enabler

MOBIELE TELEFONIE & INTERNET

Mobiele communicatie zit al meer dan 20 jaar in ons bloed. Onze experten kunnen als geen ander het verschil maken wanneer u moet kiezen voor de beste operator of wanneer u de manier van werken met de operator liever door een lokaal aanspreekpunt die uw business begrijpt laat doen.

VASTE TELEFONIE

Uw professioneel vast telefoonnetwerk (digitaal, Voice over IP,…) doorgelicht door uw huidige producten, diensten en manier van werken te inventariseren en te optimaliseren waar mogelijk.

INTERNET

Een betrouwbare en snelle internetverbinding vormt in veel gevallen de sleutel tot een efficiënte werkplek. De juiste gegarandeerde bandbreedte, de gepaste SLA en pro-actieve monitoring zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die wij voor u kunnen opzetten. Internet voor professionals, door professionals.

MACHINE-TO-MACHINE

In de huidige geconnecteerde wereld gaan meer en meer objecten met elkaar praten. Via M2M-connectiviteit bieden wij u de oplossing aan die de connectiviteit tussen al uw toestellen en applicaties verbetert en vereenvoudigt via een gebruiksvriendelijk en eenvoudig beheersplatform.

Ik wil graag meer info

Onze oplossingen die u toelaten om u te focussen op uw business

Wij verzorgen deze zaken voor u:

Telecom as-a-service

Uw telecom zonder zorgen! Van basisdienstverlening tot volledige telecom-outsourcing. Services ‘à la carte’ op maat van u behoeftes.

Device as-a-service

Een toestel naar keuze, inclusief bijhorende diensten opdat u ten allen tijden efficiënt en optimaal kan werken. Daar is toch elke organisatie naar op zoek?

PROXIMUS PARTNER OF THE YEAR 2018 en 2019 

Voor de 2e keer op rij wint Ufirst de Proximus Partner of the Year Award. Deze award bevestigd de expertise van Ufirst om als geen andere alle producten en diensten van Proximus op de meest efficiënte wijze te combineren tot oplossingen die voor u het verschil maken. Want enkel door IT en Telecom naadloos in elkaar te integreren realiseer je de grootste meerwaarde voor uw organisatie.

Hierbij danken wij expliciet de Ufirst collega’s die deze mooie erkenning mogelijk maken, onze partners die ons hierbij dagelijks ondersteunen en onze klanten die ons continue uitdagen met nieuwe behoeftes waar wij onze expertise continue op kunnen bewijzen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek en wij helpen u graag verder

Onze expert labels

Wij zijn specialist in Mobile Managed Services en end-to-end dienstverlening voor mobiele oplossingen.
Wij bieden bijkomende mobiele diensten en dagelijkse opvolging (zoals leveren en configureren van toestellen, rapportering, helpdesk).

Dankzij onze doorgedreven marktkennis en expertise op het vlak van ICT en beveiliging.
Onze medewerkers zijn gecertificeerde specialisten in migratie en integratie van Cloud-diensten.

Ik wil graag meer info

Fix Mobile Unification

Kies zelf wanneer en hoe u bereikbaar wil zijn voor professionele oproepen.

Vraag meer info aan

Hot topics

Waarom hebt u glasvezel nodig?
Glasvezel maakt komaf met uw verschillende aansluitingen voor telefoon, internet en applicaties. Glasvezel groeit met u mee zonder bijkomende investeringen.

Mobile Device Management op uw maat
Hoe beveiligt u de informatie op de smartphone of tablet van uw medewerkers?

Wij geven u graag antwoord op uw vragen


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.