Safe, fast and on the go

In een veranderende samenleving hebben bedrijven nood aan een flexibelere werkomgeving voor hun werknemers.
Met het drukke verkeer van vandaag de dag wordt thuiswerk gepromoot om de balans tussen werk- en privé te optimaliseren.
Nieuwe technologieën laten toe dat uw werknemers op elke locatie aan de slag kunnen en op eender welk toestel.
Met onze jarenlange ervaring helpen we u bij ARC om het nieuwe werken te implementeren in uw bedrijf.

Internet Office & Go

Beperk uw mogelijkheden niet langer tot je kantoor, the world is out there. ARC zorgt voor zowel interne als externe verbinding op maat. Bovendien beschikt u met onze pakketten over onbeperkte downloads en kan u cijfermateriaal voorhanden hebben in no time. Daarnaast gebeuren alle rapportering consistent in dezelfde formats en dat resulteert in efficiëntie op de werkvloer en dus een hoge productiviteit. Hoe gedetailleerd deze rapporten zijn kiest u zelf en over privacy moet u zich geen zorgen maken, veiligheid binnen alle toepassingen is topprioriteit voor ons.

Pro Connect

Nog beter, sneller en veiliger? Dat is Office&Go Pro Connect, een professionele oplossing met een vast IP-adres. Bepaalde interne contacten zijn noodzakelijk voor de goede werking van je bedrijf. ARC maakt dit mogelijk en staat garant voor een betrouwbaar netwerk. Bovendien bieden wij een excellente service aan al onze klanten de klok rond. Onze specialisten stellen met u het profiel op van uw bedrijf zodat we met onze diensten accuraat inspelen op uw noden en behoeften. Hierdoor zijn onze Pro Connect-oplossingen toegankelijk voor alle bedrijven.

Explore

Explore is de naam van ons extreem veilig netwerk voor zowel de interne als de externe internet connectiviteit. Deze toepassing heeft twee grote voordelen voor uw bedrijf. U bespaart de gecombineerde kosten voor de internet connectiviteit, firewalls en ICT vaardigheden binnen het bedrijf of bij een partner omdat die niet meer vereist zijn. Via de gebruiksvriendelijke portal kan u op elk moment zelf beslissen wie er toegang krijgt tot uw netwerk en eventuele verdachte activiteiten op uw netwerk sneller opmerken.

Ik wil graag meer info

Netwerk en connectiviteit

Ufirst voorziet uw organisatie van vast en mobiel internet, waar u ook bent. De professionele internetaansluitingen van Proximus bieden u naast een snelle internet-toegang vooral een betrouwbare toegang met SLA’s. Zo is uw bedrijf altijd bereikbaar, op kantoor via de Proximus aansluiting, maar ook daarbuiten via de gratis WIFI hotspots van Proximus over heel het land.

Praktisch gebruik

Onze telecom-consultants kunnen u perfect begeleiden bij de keuze van de juiste telefonie-oplossing voor uw behoefte.
Eénmaal de keuze gemaakt nemen we de volgende stappen voor onze rekening om uw organisatie zonder onderbreking
te laten overstappen van uw huidige infrastructuur naar uw nieuwe omgeving.

U beschikt bovendien over een aparte router met firewall volledig door Proximus beheerd, ook onderweg.

Buiten het bedrijfsnetwerk zijn de uitwisselingen volkomen beveiligd.

U hebt recht op een gratis maandelijks telefonische ondersteuning, met een waarde van € 35. Wij helpen u om kleine IT problemen op te lossen.

Een gratis USB-modem (3G/4G-verbinding) wordt tot uw beschikking gesteld als uw internetverbinding niet tijdig is hersteld.

Ons exclusief en professioneel helpdesk is 24/24 en 7/7 ter beschikking op het gratis nummer 0800 22 500.

Een vast IP adres geeft u altijd en overal toegang tot uw data servers.

Wij geven u graag antwoord op uw vragen


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.