Devices for businesses

In een veranderende samenleving hebben bedrijven nood aan een flexibelere werkomgeving voor hun werknemers.
Met het drukke verkeer van vandaag de dag wordt thuiswerk gepromoot om de balans tussen werk- en privé te optimaliseren.
Nieuwe technologieën laten toe dat uw werknemers op elke locatie aan de slag kunnen en op eender welk toestel.
Met onze jarenlange ervaring helpen we u bij Ufirst om het nieuwe werken te implementeren in uw bedrijf.

Gsm’s & smartphones

Een gsm of smartphone kiezen voor uw medewerkers klinkt kinderspel, maar er komt veel meer bij kijken dan u denkt. Ufirst is op de hoogte van de functies en mogelijkheden met de nieuwe mobiele telefoons. Bent u advocaat, architect of werfleider? Elk van deze beroepen heeft nood aan een aangepaste gsm of smartphone, wij zoeken degene die het beste bij uw bedrijf past.

Tablets

De werkomgeving wordt steeds meer interactief en tablets zijn booming business. Ze zijn immers gebruiksvriendelijk en een lichtgewicht tegenover de zware laptops uit het verleden. Met hun bluetooth en WiFi-verbinding kan je ze ook aansluiten op allerlei andere multimediatoestellen. Snel even een briefing of een presentatie voor je medewerkers? Met de tablet kan je samen rond de tafel zitten en makkelijk swipen naar de topics van jouw keuze.

PC (desktop & laptop)

Ook het aanbod aan laptops en vaste PC’s evolueert snel. De gepaste werkplek vinden voor elk type gebruiker is dan ook een expertise die wij graag ter uwer beschikking stellen. Of het nu gaat van een medewerker die ‘vast’ op kantoor werkt, een mobiele medewerker die bij klanten of thuis werkt of een technisch profiel die een aangepast ‘beschermd’ toestel moet hebben om de zwaardere omstandigheden van op de baan te verwerken… we geven u graag het gepaste advies.

Ik wil graag meer info

Ufirst Portal

Wij helpen u graag het gepaste toestel te vinden voor elk van uw behoeftes.

Bekijk onze permanente aanbiedingen op http://portal.ufirst.be en vraag een login om onze prijzen te kunnen consulteren.

Bezoek het Ufirst Portal

Waarom Ufirst?

Ufirst is niet enkel gespecialiseerd in toepassingen voor op de werkvloer, maar ook in de markt van mobiele toestellen weten wij precies in te spelen op de noden van de klant. Naast onze diensten hebben we een gamma van producten gaande van gsm’s en smartphones tot tablets. Deze toestellen maken interne en externe relaties een stuk makkelijker en kunnen gecombineerd worden met abonnementen en aangepaste opties. In geval van schade staan wij voor u klaar en hebben wij vervangtoestellen ter beschikking.

Praktische info

  • Tablets, gsm’s en smartphones
  • Jarenlange ervaring bij het begeleiden van bedrijven naar de juiste producten
  • Technisch hoogstaande producten
  • Waterdichte garantie
  • Uitgebreid gamma aan producten
  • Device user training
  • Beheer klantendossier bij Proximus

Mobile Device Management

MDM biedt een geïntegreerde oplossing voor al uw toestellen. Beheer, beveilig en beheers uw toestel.

Hulp nodig bij de keuze van het toestel dat bij u verwachtingen het beste past?

Stel ons uw vraag via onderstaande formulier en we helpen u graag verder

Wij geven u graag antwoord op uw vragen


Ik ga akkoord met het Privacy beleid.